Ada_Deniz Kızlar elimde kraft marka süt pompası var memnunum diyemicem bazen vişkırıyor süt sağım yaparken iki dk geçmeden damla damla zor çıkıyor bir gögüsten 15 dk 30 cc anca çıkıyor sütüm az farkındayım ama elle sıkınca süt daha çok çıkıyor… ben mi kullanamıyorm yoksa süt mü yok anlamadım.. Önerebileceğiniz süt pompası var mı? Birde gögüs ucum yara canım çok acıyıp bıraktığım oldu kaç defa…
Minnakseven Ada_Deniz mamajoo kullanıyorum ama bir gogsumden gelmiyo memeyle alakalı benimki.digerinden de çok verim almadım benimde anca seninki kadar çıkıyo bebeğin emdiği kadar çekemiyo hiçbiri bence
Naz_N Ada_Deniz Philips Avent ve gümüş kapak kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım. Şimdi alışveriş yapıyor olsam bir de Mochi denemek istedim, öveni çok🌸🌸
Makbuss17 Philips Avent, baby me, lansinoh denedim. Avent en güzeli diğerleri hep yara yaptı. Avent den memnun kaldım masaj çok güzel yapıyor be sütü azaltmıyor.
Dori4884 Bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum bazen 10 dkla tek göğüs 60 cc bazen 120 çıkarıyor genelde 2 göğüs 10 ar dkka 160 oluyor belli olmuyor
Ada_Deniz Dori4884 çok iyiymiş sizinki maşallah benim o kadar çıksa keşke 😔 süt arttıran herşeyi yiyorm içiorm ama
Ada_Deniz Minnakseven aynen ya benimde bir gögsümden çıkmıyor eller sıkıyorm fışkırıyor ama süt şaşırdım kaldım 😔 üzülüyorm da bebeğim inşallah aç kalmıyordr
Naz_N Ada_Deniz ben hep iyi yorumlara denk geldim internetten tanıdığım birkaç annede, Philips Avent’ten de memnun olunca gerek duymadım ama fiyat olarak da oldukça makul gibi, olmadı satardım🐣