Pangea19 İştahsız bebeğime doktor sipraktin verdi ama eşim kullandirmiyor, bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı kullanan ya da ciddi yan etki yaşayan?
Dilaranne Pangea19 benim teyzemin kızı var 15 yaşında şu an sürekli teyzem eşiyle kavga eder kız aşırı saf herşeyi iki üç kez soruyor eşide hep sen salak ettin bu kızı diyor 😔 yengem de vermiş kızına oda aşırı zeki iri yarı bişey böyle maşallah 🙎 bilmiyorum hangi işe yarar ama
Deletedmom265 Pangea19 beyni uyuşturuyor diye biliyorum bizim akraba çocukları uyutmak için kullanır işe de yarar ama o çocuklar salak gibi olurdu
demirboy Pangea19 ya dr bana da verdi onu ama içtiği gün çocuk çok durgun oluyor. Ben kullanmadım iştahsız olsun normal olsun dedim. Kendisi de çocuğuna vermiş ama her bebekte aynı etkiyi göstermez belki benimki daha fazla etkilenicek nerden bilebilirim ki. Dr a da söyledim çok durgun oluyor diye evet öyle oluyor dedi. Aldım bir süre kullandım ama şimdi Kullanmıyorum ben
melasya Pangea19 kızıma uyku problemi oldugu için kullanmıstık gece hiç uyumuyordu yan etkisi istah acmasıydı sadece
Happy_oyku Pangea19 benim doktorum 4 yaş önceki verilmemesinin ilerde çocuga zarar vereceğini hiperaktif olabileceğini sakıncalı olduğunu söylemişti