Ayka9045 Oğlum 7, 11 gunluk gunde 3 kere ek Gıda alıyo amma cok zayıf 7 bucuk kilo ,yedıyı gıbı gunde 4,5 kere kaka yapıyo acaba ondanmı kılo almıyo? Cok degılmı gunde 4,5 kere yapması ?
Asli123 Ayka9045 aaa ayni gün doğum yapmışız ve kiloları da aynı tesadüfün bu kadarı 😂 benm sıpada çok zayıf 😒 benm oplum günde 1 kere bazen 2 kere kaka yapıyor
Sennha Ayka9045 bence kaka yapması daha iyi sindiriyor demekki yediğini benim oğlum da çok kaka yapardı ama kilo sorunu olmadı birazcık genetik
Ayka9045 @Asli123 hayat tesaduflerle dolu 🤣 zayıf olmasına onceden cok takıyodum amma sımdı umursamıyorum saglıklı cok sukur gelısımıde dıger kılolu bebeklere bakarken cok cok daha ıyı amma ısde neden bu kadar çok kaka yapıyo o yuzdenmı kilo almıyo kilo alımıda durmus nerdeyse 1 aya yakındır aynı kıloda
Ayka9045 @Sennha evvet bende oyle dusundum sındırım sıstemı ıyıdır sonucda kabız ıhsal olmaldan ıyıde. Amma 4,5 kere cok ya en vazla 3 kere yapsa neyse
Ayka9045 Ay ınanamıyorum bugun saydım tam 6 kere kaka yaptı Ben sok ( bilmiyorum belkide normaldir ek gida aliyo sut cok az iciyo gunluk 170,180,200 falan anca iciyo ek gidadan sonra sütü birakdi fazla icmiyo geceden Sabaha kadarda 1 ,2 kere amma yarin doktoru aricam