Nisankrmn Ay aşısını olupta bebeği sürekli uyuyan varmıydı ya Bugün aşı olduk zorla mama için kalkıyor hep uyku hali gecede devam eder mi bilgisi olan aydınlata bilir mi ???
Kadervural Nisankrmn bugub yaptik emmek icin kalkip yatiyo bagriyo gaz sorunu da var suan da kalktı yatmiyo
Thesra Nisankrmn Evet aşı sonrası huysuzluk uyku hali görelebilir.Gece de ateş kontrolü yapmayı unutmayın🙏🏽
Afra11 Nisankrmn bizde 2. Ay aşısından sonra tüm gün uyuduk.Doktorumu aramıştım eğer emme refleksi kuvvetliyse korkmayın dedi.Ertesi gün doktora kontrol için gitmiştik hafif ateşde vardı.
Aslan-Annesi00 Nisankrmn Bizde bugün olduk Benim bebeğimde sürekli uyuyor 10dk falan uyanık kaldı tekrar uyudu
RundownMom Nisankrmn yani tam hatırlamıyorum ama baya uyumuştu.beslenip bir daha uyuyordu. Ben sık sık ateşini ölçtüm sıkıntı çıkmadı
Nisankrmn Afra11 sürekli kontrol ediyorum ama üç tane iğne sonuçta vücutları daha minicik yorgun düşüyor ateş pek yok bakalım
Afra11 Nisankrmn evet maalesef minik bedenlere nasıl bir etki yapıyorsa her aşıda tedirgin olurum.15 aylığız her aşıdan sonra ateşlendi vs Allaha emanetler
Deniz93 Nisankrmn benim oğlumda aşıdan sonra uyudu çok acıkınca kendi uyandığı için uyandırmadım bende hemşireye sordum bazı bebeklerde aşı uyku yapıyor dedi
Duygusm Nisankrmn Bizimki huysuzlaşmıştı ve ateşi vardı. Calpol veriyorduk, o biraz sakinleştirip uyumasına yardım ediyordu. Şurup verdiniz mi siz de?