Ayaz0608 Serapca 150 tl ye ebebekten almıştım gayet de memnunum ama çok az kullanılıyor simdi aldığıma pişmanım bile 4.5 aylık hevesi gitti bile
Serapca Ayaz0608 ayyy bende kararsızım açıkçası o nedenle uygun fiyattan alayım dedim ilk çocuğumdan var ama sadece müzik çalar yeri balıkları oynıcam diye kırmıştı oğlum şimdi tekrar alsam mıda kaldım 🙄
Ayaz0608 Serapca bende ilk çocuk hevesine aldım kullandım işimi gördü ama 2 ay anca kullandı simdi dolapta duruyor belki ikinci çocuk falan olursa ona kullanırım
aysetunckilicfirat Belki manasız bulabilirsiniz ama ben de normal bir kıyafet askisina naylon ip bağlayıp uçlarına peluş oyuncaklarını bağladım. Beşiğine de taktım öyle bakıp oynuyor
sche aysetunckilicfirat ya ben de öyle bişi yaptım ama beşiğe yukarıdan nasıl sallandıracağımı bilemedim nasıl astınız siz acaba ☺️
Ayaz0608 aysetunckilicfirat onu bende çok yaptım alana kadar bornoz ipine oyuncak takmıştım 😀baya etkili
aysetunckilicfirat sche bizim klasik cibinlikli sepet beşiğimiz var ona asıyorum askıyı. Eğer salonda kullanmam gerekirse çengelli iğnelerle fon perdeye tutturuyorum 🤗