Evlatkokusu234 Danone sutburger ve hanım eli Bıskuvı cıtos hergun yedırıyorum 15 aylık ozellıkle esra erol ızlerken eşlık edıyor bana keyıf yapıyoruz binevi benım gıbı veren varmı merak ettım 😂
Seydameva Evlatkokusu234 arada bir danone verdiğim oluyor ama hep hep vermiyorum 😊 hormonları İçin zararlı olabilir fazlası 🥰
Deletedmom318 Evlatkokusu234 🙄 19 aylık hiç birinden vermedim. Kurabiye,kraker,bisküvi,kek vs kendim yapıp veriyorum
Dn123 Seydameva danoneyi evde yapmak çok kolay ben geçen gün yoğurtta 3 dilim muz 4 tane kiraz rendeledim tadı aynı danone oldu 😄
Deletedmom276 Gdogru titanyum versek olar mı 🤣 yorumunuza çok güldüğüm için bu şekilde yazmak istedim🥳🥳👍🏻
Seydameva Evlatkokusu234 yani genelde kendim yaparım ama dışardaysak ve acıkmışsa durum farklı oluyor tabi ama onlar İçin üretilmiş çok iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum 😊
HeyArnold Evlatkokusu234 ev yapımı yoğurdun içine herhangi bir meyve yapıp blenderda çekmek ister misin yoksa paketli gida bir yaşam tarzı mi ?
incidenizzz Evlatkokusu234 evde yap canım yoğurt ve çilek mesela dut hepsini blnduradn geçir aynı meyveli yoğurt
Deletedmom318 Evlatkokusu234 İlerleyen zamanlarda zararları ortaya çıkınca o da sizde memnun olacak mısınız ? Şimdi ne bulduysa yeme dönemlerindeler. Hele her şeyi anlarım da Esra Erol izletmek nedir 😅 eğitici çizgi film izlet bence
MuhammedAmine Evlatkokusu234 bence dalga geçiyorsunuz. Yoğurtla meyve karıştırmak gidip danone almaktan çok daha kolay 🤷🏻♀️ Benim oğlum 17 aylık biz yemiyoruz ki o yesin bilmiyor verenleri reddediyor
Pamuk_seker Evlatkokusu234 vermemeniz daha mantıklı süt burgeri evde kendiniz yapabilirsiniz cips de yine patatesten kendiniz yapın ama her gün vermek büyük insanı bile bu kadar zarar verirken küçüğe de verir Her gün vermeyi Geliyorsanız da ben doğru bulmuyorum
MayneymisAltintop Bu saydıklarınızı sağlıksız olduğu ve emziediğim için 30 yaşında ben bile yemiyorum değil ki çocuğuma yedirmek. İzlettiğiniz programın pedagojik olarak uygun olmadığından bahsetmiyorum bile 😒 Allah size akıl fikir versin
Evlatkokusu234 MayneymisAltintop ona senmı karar verıceksın super anne ızledıgını nerden bılıyosun donup bakmıyor bıle