Hicrann12 Kızlar 2 aylık doğum yaptım ve karnım hala çok büyük korse taksam geçer mi acaba faydasını görür müyüm 🤔
Ssultannn Hicrann12 ilk başta takmadın mı canım ben taktım faydasını gördüm ama iki ay sonra etki eder mi bilmem
Doruk12 Hicrann12 korse sihirli Bi dokunuş yapmıyo ama o göbek sadece diyet ve egzersizle geçiyo canım 😊 tabiki şimdi taksan olur ben de o aylarda denedim işe yaramadı pek, egzersizle düzeldi bikaç ayda
MuhammedAmine Hicrann12 ben denedim patlayacaktım az daha birde iyi bir sonuç alabilmek için 8 saat kalmalıymış bazıları uyurken takıyormuş ben rahatıma düşkünüm valla gelemem öyle şeylere . Zamanla gidiyor benim 1 senede çok güzel toparlandı 1.5 yaşında oğlum eskisinden daha zayıfım
Harvicell Ssultannn doktor 40 günden sonra takabilirain dedi bana ama taksam mı sıkıntı olur mu ? Siz kaçıncı günde başladınız
Hicrann12 Emibra aslında ben bağladım göbeğim dikişlerimin üzerinden kalktı dikişlerim daha iyi oldu.
Esmataha Harvicell ben bir hafta sonra kontrole gittiğimde takabilirsin şimdi demişti, taktığımda yarım saat ancak duruyordum acıyordu, 21 günlük olduk yeni yeni takıyorum şimdi ama uzun süre takınca yine acıyor azda olsa.
Ssultannn Harvicell ben iki gün sonra tülbent sardım 🤣 bir hafta sonrada korse tayt kullanmaya başladım canım
Mrw-95 Hicrann12 ben takmadım hiç korse 5 ay oldu doğum yapalı 1 ay önce göbeğim vardı biraz regl olduktan sonra o göbeğim kayboldu ne diyet yaptım ne korse giydim