Betuscesi Kızlar 20 günlük bebeğim var, Yenidoğan için kullanıp memnun kaldığınız kanguru sling markası var mı? Sezeryan doğum yaptım ve saatlerce kucağımda durmak istiyor dikişlerim acıdı artık :/
Sahreyldrm Betuscesi Chicco easy fit 👌 hem pratik hem bel ağrısı vs hiç yaşamadım ama kızım çok hızlı kilo aldığı için kullanamadim fazla. Tişört gibi giyilip bebeğin boyuna göre ayarlanabiliyor bacak arası.boyun desteği de var biz yapışık gezdik 3-4 ay kadar o yüzden işime yaradı eğer ikinci el düşünürseniz ben satıyorum 280 liraya almıştım 100 liraya vereceğim yepyeni duruyor
Meltemgunturkun Betuscesi daha bugün sling siparişim geldi instagramda minikkusbabysling diye bi sayfa var çok memnun kaldım tavsiye ederim 15 kg kadar kullanabiliyorsunuz
archmom Betuscesi sling neko wrap kullanmistim kanguru da solomom ikisinden de memnun kaldım.Ama bence sling alicaksan dolap uygulamasindan bebecruzdan filan bakabilirsin.Bazi bebekler sevmiyor kullanilmadigi zaman yepyeni kaliyor sling zaten cok uzun sure kullanilan birsey değil.
Veritas Kanguru alacaklar denemeden almasın. hele hele internetten yorumlara bakarak sakın almayın. Bazı markalar sosyal medyada çok iyi pr çalışması yapmış. Sahte yorumlar, sosyal medya fenomenlerine reklamlar ile algı oluşturmuşlar.
Okeskinol Betuscesi benim oğlum sevemedi yüzü hep dışarıda istiyor. Aslında kullanımı çok rahat. Çok severek aldım ama üzülerek satmak zorundayım