Daha 1 hafta önceye kadar meme reddi yasayan hemde uzun bir süre çareler arayan bi anneydim.
Ancak azimli oldum ve kararlı oldum sonunda başardım. Yapmanız gerekenler çok basit
Öncelikle size gönülden destek ve yardımcı olabilecek biri anneniz ablaniz gibi biraz sizinle evde kalması gerekecek
Ikıncısi ise biberonu unutturmak için mama kaşığı ile takviyeye bi süre daha devam edebilirsiniz memenizi kabul edene kadar.
Asla biberon ve emzik yok.
Sonra gece uykuda o uyanmasa bile alıp emzirmeyi teklif edin yada gündüz uykularında uykuluyken kısacası
Tabi bu arada size ev işlerinde yemekte vs yardımcı olan kişi sut yapıcı takviyelerinizide ihmal etmeyecek siz sadece emzirmeye odaklanacaksinz ve sonunda olumlu olacağına emin olun iyiyi düşündükçe çağırırsiniz emin olun.
Ağlarken sakinleştirip sonra tekrar zaman geçsin tekrar teklif etmekten vazgeçmeyin önce meme teklifi sonra mamayi veya sağılan sütü kaşıkla verin(yetmediğini düşündugunuz durumda)
1 haftanın sonunda sonuca inanamicaksiniz.
Ben şuan anneme bana yardımcı olduğu için minnettarım. Destek verdi ve birlikte başardık. En fazla 10 gün kızlar bebeginize ve kendinize zaman tanıyalim biraz. Stres en kötü düşman. Sütünüz var ve yeter unutmayin😍😍😍