Vikiviki Kızlar bebeğimde tırnak batması sorunu yaşayan oldumu henüz hiç kesmedim tırnaklarını ama tırnak batması var😞
Rosy Vikiviki Cok zaman gecmis. Merak ettim bebeginizin tirnak batmasi nasil oldu, ne yaptiniz, hangi brans doktora goturdunuz acaba? Benim 39 gunluk bebegimde de olmus sanirim, yeni fark ettik :/
elo Benim bebeğim olmuştu 2 aylik dolandı trosty ve hametan ikisini karıştırıp sürdüm bide sabah akşam furacin krem kullandım batan yeride elimle masaj yaptım kenarlara doğru geçti sukur
Vikiviki Rosy biz endişelenip acile getirmiştik bize bir krem verdi onunla bir kaç gün masaj yaparak ovun dedi daha sonrasında kremi bıraktık çocuk doktoruna ve çocuk cerrahına başka sebepleden ötürü gittiğimizde fikir amaçlı gösterdim ve olabileceğini duştan sonra falan tırnağa yol açacak şekilde masaj yapmamızı söyledi hepsi bebek büyüdükçe geçiyormuş bende masaj uyguladım losyonlarken losyonlada masaj yaptım Allaha şükür geçti İnşAllah sizin bebişinizinkide yakın zamanda geçer🤗
Rosy Vikiviki Biz de saglik ocagina goturduk fark ettigimiz gibi. Hicbir sey vermedi doktor. Takip edin, zamanla duzelir dedi. Sicak suda bekletip masaj yapiyoruz biz de simdilik.
Rosy Vikiviki Cocuk cerrahina da gosterdik dun. Krem verdi. 10 gun sonra bakalim dedi. Uzadikca gecermis genellikle.