Melekliiik Kızlar bebegm 21 günlük ama hıc uyumuyor hıc. Hanı yenıdoganlar her saat uyurdu uyandırıp emzırmek falan gerekırdı benımkının basta sarılıgı vardı az bı sey uyuyodu o donem. Ama smdı uyumuyor sureklı uyanık patlıcam artık uykusuzluktan
nurettincansu Melekliiik aynı sorun 2gündür bendede var 1 aylık oldık bugün ama uyumuyo en fazla 20dk
Ellone28 Melekliiik Benim oglumda 21 günlük ayni durumu bende yasiyorum 2.cocugum kizim böyle degildi saatlerce uyurdu 4 gün gece biyu hic uyumadi şimdi gece uyuyi gündüz hic uyumuyo emerken uyuya kaliyi beşige koydugumda uyaniyo sinir bozucu gercekten yalniz olmadigima sevindim
GamzeSarp Benim bebeğimde öyleydi sallanan ana kucağı aldım bir aylıkken kendi kendine uyuyakalıyor şimdi çok şükür 4 aylık olduk
Melekliiik Ellone28 aynen öyle ya gercekten sınırlerım gerılıyo uykusuzluktan o uyusa bende uyuyacam ama yok
nurettincansu Melekliiik gazımızı rahat yapıyoruz kabızda degiliz ama daha anca rahatladı uyudu benimki 1saatir uyuyo bu gece uyur die umut ediyorum bugğn cünki hiç uyumadı toplasan 2 saat etmez
Brcsnn Melekliiik gaz sancisini olabilir ayaklarini karnina dogru ceker sonra karni tas gibidir sancisi olan bebekler uyumaz belki baska bir rahatsizligida olabilir kizim 3 aylik oldu daha yeni yeni gazini kendi cikartiyo ve yediklerime cok dikkat ediyorum tek tek deniyorum yemekleri hangisi rahatsiz ederse onu yemiyorum