Aysecvk Eğer 3 aylık bebek 7 saat boyunca cıs yapmıyorsa acaba beslenme mi yetersiz sıvıdan mi geri kalıyor yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu var mutlaka bakılmalı, normal demeyelim ihmal etmeyelim
Brcsnn Aysecvk beslenmede sikinti miz yok kilosu iyi surekli kusuyo zaten idrariz temiz kan sonucunu soyledi bana b12 eksikligi var dedi ben anlamiyorum doktorlari gercekten
Esilamm1 Stellaa canım ben anlamadım kızım kilo almıyordu başda idrar testi ve idrar kültürü testi yapıldı orda çıktı sonra antibiyotik kullandık bidaki gitmemizde temiz çıktı idrar kültürümüzde üreme vardı o yüzden idrar tahlilleri veriyorduk hep orda çıkıyordu ama çok şükür atlattık
Aysecvk Brcsnn idrar temiz kilo iyiyse tetkik edildiyse ,vitamin eksiklikleri de kas güçsüzlüğü metabolizma yavaşlığı yapabilir ,gidip tetkik ettirmeniz yerinde olmuş geçmiş olsun
Brcsnn Aysecvk esim asker oldugu icin vandayim sağolsun doktorlar hic birsey den anlamiyor cay ve kahve icen birisi degilim hicde sevmem bana diyo cay ve ya kahveden olmustur mama kullaniyosan mamadan olmustur bebegim kucuk nasil vitamin eksikligi oluyo zaten her bebekte kansizlik ve vitaminsizlik olur 1 yıl kullanabilecigim vitamin ignesi vermis deli oluyorum gercekten bu arada teskkur ederim
Aysecvk Brcsnn anneden vitamin eksikliği geçer annesi,ama jer çocukta b vitamini eksikliği görülmez ki nöroloji gelişim acısından çok önemlidir vitamini van olur eğitim araştırmada dr sami bey var güvenle gidebilirsiniz arkadaşımızdır kendisi