Deletedmom23113 FrenchPress ben içtim , yirmilik dişim çekilmişti geçen hafta , 12 saatte 1 kere , 2 gün içtim hem kendi doktorum hem diş hekimim sıkıntı olmaz dedi , çok şükür olmadı da , yine de bir sorun siz 🙏
Asaf2019 Bende geçen hafta içtim emziriyorum kulak enfeksıyonu gecırdıgım için doktorum kullanabılırsın zararı olmaz dedi
morsevenfilolog FrenchPress Emzirirken içilebilir diye biliyorum. Ben kullanmıştım dişimden ameliyat olacağım zaman. Ama yine de doktorunuza danışın.
Janss Janss B grup antibiyotik, kullanılabiliyor emzirirken. Sağıp dökmeye gerek görülmüyor, yine de bol su ile toksinlerin vücuttan hızlı atılmasına yardımcı olabilirsin 😌 İçip direk emzirmek yerine biraz zaman geçmesini beklemekte önerimdir 🌿 Aç karnına içersen etkisi daha iyidir fakat ishal yapıyor çoğunlukla… Mide sorunun varsa aç içmen önerilmez. Yemekten hemen sonra yerine 45 dk sonra içebilirsin. Kadınlarda en sık görülen yan etkisi vajinal mantardır. Şifa olsun🦚 @FrenchPress @VERA19 🌿
2019drnsu FrenchPress emzirirken de hamileyken de kullandım sıkıntı yaşamadık doktorum kullanıldğını söylemişti