BirBabaHindi Kizlar bu aşıyı bir hafta öncesinden yada iki hafta sonrasından yaptıran varmı ,eşim gideceği için ve bebeğin ateşi vs çıkar diye aşıyı ya ertelemenin yada ileri almamız gerekiyor
Deletedmom280 BirBabaHindi verm asısı her gun yapılmıyor ztn cnm belli gunler de yapılıyor bu ebenızle gorusun
Elvin08 BirBabaHindi bizimkini yapmışlardı .Sağlık ocağında sizinle ilgilenen hemşireyle diyaloğa geçin.Bu aşı açıldığında vurulması gerekliymiş sanırım başka bebekler için açarlarsa sise belli tarih verir muhtemelen.O sizi yönlendirsin.Bizde aşı ateş yapmadı bu ara
Ssedaa BirBabaHindi canım benim bebeğim hastaydı ve biz hematoloji takipliyiz doktorumuz yaptırma aşıyı ertele demişti 2 hafta sonra gitmiştim yaptılar ama çok gecikmişsnz demişlerdi sorun olmadı ebe ile görüşün bir
Alpis-20 Deletedmom280 2.ay aşısı karma değil mi verem 3.ayda olmuyo mu kusura bakmayın bende yaptıracam da o yüzden soruyorum
Deletedmom280 BirBabaHindi 1 hfta gec olması sorun olmaz ama verem asısı genelede uyku yapar kızm 4 gun uyumustu dıyebılırm emmeye klkıykrdu sdce
hira5bugra- BirBabaHindi hayır yaşamadım hemşire ile görüş ben hemşire ile görüşmüştüm bu virüsden gelemiyorum demiştim o sana şu zaman gel diyor
Aryemus_3 Alpis-20 Benim bebegim huysuz zaten ateste çok hafif oldu o kadar çok stres yaptım ki çok şükür farklı bişey olmadi uyku yaptı 3 gün kadar normalde hiç uykusu yok diye çok şaşırmıştık
Alpis-20 Aryemus_3 uyku inşallah bizimkine de yapar benim oğlumda çok huysuz daha huysuz olursa diye korkuyorum tek başıma bakıcam o yüzden korktum
SinyorinA Benim bebegim ayın 27sinde 2aylik olmustu ayın 4ünde yaptilar aşıyı belli bir suresi varmış galiba
Aryemus_3 Alpis-20 bende tek bakıyorum hiç korkma ince giydir sürekli takip et gece uyumadan calpol ver istersen emzirmeyi geciktirme kolaylıklar dilerim