SuDuru Öncelikle çok sabırlı olun. Ben 24 aylıkken başladım şuna 28 aylık olduk çok şükür oturdu düzenimiz ama inanın çok zor oldu. Her gün makina çalışıyordu, biz evdeki halıları kaldırdık öncelikle. Bu süreçte benim de psikolojim alt üst oluyordu çünkü, iş yükümü azaltmak için halılar kalktı. Biz çok öncesinden güzel bir tuvalet almıştık ve biz tuvalete girdikçe o da bizimle oturuyordu yani öğretmeye başladığımda duruma hakimdi. İlk 1 hafta sürekli biz takip ettik, işte yarım saate bir oyuna çevirerek onu tuvalete oturttuk sohbet ederek tuvaletini yaptı. Sonra kendisi söylemeye başladı. Kakada hiç sıkıntı yaşamadık çünkü öncesinden yapmaya başlamıştı zaten. Tabi çok fazla kaçırmalar oldu bazen sinirlendim kızdım ona bazen de tepki vermedim ama şunu söyleyeyim kesinlikle yargılamayın çocuğunuzu. Anlayışlı olmak en güzeli çünkü tuvaleti bir baskı konusu olarak görmemeli. Şimdi oğlum kendisi giriyor yapıyor çıkıyor, ellerini yıkıyor, özerklik döneminde olduğu içim bizi karıştırmıyor. Tabi ki yine ara ara kaçırıyor ama bu çok normal, dalabiliyor ve biz görmezden gelip hemen temizliyoruz sonra kendisi devam ediyor tuvalete yapmaya. Çok şükür büyük bir yükten kurtuldum çünkü yeniden hamileyim 🙈Kolaylıklar diliyorum 🙏🏻