TK1401 Sütüm azalıyor suyu çok içiyorum ama bir türlü arttıramadım bana süt arttırıcı tarifler yiyecekler önerisinde bulunabilirsiniz
Sarisin TK1401 Bol yeşillik, tahinli helva, kısır aklıma gelenler ve en az 3 litre su içmelisiniz. Artar inşallah sütünüz 🙏🌼
12sb TK1401 galactago damla humana çay su dereotu bol uyku bende hep gel git içindeyim Bi azalıyo Bi çoğalıyo
Melegimmm9 TK1401 sütü en çok arttıran şey sık emzirmek veya sık sağmak ayrıca stresten uzak durmak bunun dışında dut kurusunu hurmayla kaynatıp suyunu içebilirsiniz,bulgur pilavı,boza,yeşil soğan,yulaf vs. yiyebilirsiniz bol bol sütünüz olsun inşallah 😊
derinseda 12sb BNde başladım galactagoya benmde düzensiz valla bıktım artk bi artıyo bi zor geliyo azalınca napıyorsunuz şmdş mama verdim ben uyumadı bi türlü 🥺
Haticemree Melegimmm9 sagmak da sutu artiriyormu acaba. Benm sutum cok cok az 3.5 aylk bebegm hep meme mama gttk ama 2 gndr memeyi almiyo aglamaua basliyo her denedgmde. Sagma makinesi siparia ettm bende
Haticemree Ecegul internette isirgan la ilgli farkli seyler de yaziyoe ben aldm ama yorumlara baknca tereddtte kaldm
GramPozitifBakteri TK1401 dut mevsimi tam taze taze bi dene istersen komşumuz yeni doğum yaptı dutla arttırdı sütünü
Samiraa TK1401 canım yapıyla alakalı olabilir yaa ben diyetteyim dogruduzgunhicbisey yiyip içmiyorum bile ama bikac saat emzirmesem hemen göğüslerim şişiyor ağrıyor mastır oluyorum bende bu durumdan şikayetçiyim ya 😬 yemekle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum o yuzden
TK1401 Samiraa bencede yapı ile alakalı yapmadığım şey kalmadı yinede elimden geleni yapmak istiyorum 🥺
ZyNpYigit TK1401 inscogalir bn 3 aylkken.meme msma dewam ettm suan 6 ay 2 gnlguz ek gdaya gectik Bulgr pilavi Dereotu Su Serbrtli irmkli tatlilar Hurma kru tut fndik ceviz Aktarlarda ice tea cay var bn kullnmstim cok ise yriodu ilk zmnlar sonra braktm aptl gbi bulmdm humana pk ise yramio salata yiyin bol bol kru sogan sebze ymekleri bnlar artrio bn hpsni dendm.olmynca olmadi bnde
TK1401 ZyNpYigit 40 günlügüz biz sütüm çok az mama veriyorum çoğu şeyi yaptım ama olmadı yinede bir umut farklı birşey bulurum belki diyerek araştırıyorum