Ccansuu yusuf-alim123 bizde öyleydik 10 buçuk aylık çok az açıklık var düzenli büyüyorsa sorun yoktur 🌱
Boncugumm Eses20 yusuf-alim123 Korkutmak istemem sizi ama benim Bi akrabamın erken kapandı ve ameliyat oldu kafa gelişiminde sıkıntı olabilir diye
Eymeniim yusuf-alim123 4aylik kapandı bizimki canım bıngıldak kapanması önemli bir durum değil kapalı doğan bile var önemli olan her ay başın büyümesi
Eses20 Ben de bugün doktordan geldim bebeğim 3 aylık bıngıldağı kapanmış ama baş çevresi her ay büyüyo önemli olan o dedi. Baş çevresi büyüyorsa endişe etmeyin bence ama yine de doktora sormanızda fayda var
yusuf-alim123 Eses20 baş cevresinde bı sıkıntı yok kuzum ya yani sağlık ocağında söylerlerdi olsa diye düşünüyorum
yusuf-alim123 Boncugumm ama kaç ayda kapanmış ki onun Bide baş cevresi nasıl buyuyormus ki Aman Allahım korusun acılarını gostermesin
Boncugumm yusuf-alim123 onun 3 aylıkken baya kapalıydı 4 aylıkken ameliyat oldu baş çevresi hakkında bilgim yok canım ama istersen öğrenirim
Boncugumm yusuf-alim123 öğrendim canım onun 2 aylık iken 42 miş diğer ayları hatırlamıyor zaten 4 aylık iken ameliyat olmuş hep önden gidiyor muştu kafası
minesz21 yusuf-alim123 bende böyle bi post açmıştım hergün kontrol ediyorum biraz küçüldü ama henüz kapanmadı bu ay aşımız var sorcam hemşireye umarım erken kapanması sorun olmaz gerçi okuduğum kadarıyla kafanın ayına göre düzgün büyümesi önemliymiş erken kapanabilirmiş ama yine sorcam bakalım 😏