Merhaba arkadaşlar,
Oğluşumuz 8 buçuk aylık ve uzun zamandır uyku sorunumuz var. Genelde akşam 19:00 gibi uyuyor gece ara ara 2-3 saatte bir emiyor sonra da geri uyuyor. Sabah öğlen ve akşam uykularına memede geçiş yapıyor. Memede uyuması beni şimdiye kadar rahatsız etmedi. Fakat son zamanlarda gece sürekli memeye geliyor memeyi çektiğim anlarda ağlamaya başlıyor. Akşam 7 den 2 ye kadar uyuyor fakat ikiden sonra sürekli uyanıyor. Rahat uyusun diye yanımıza alıyorum ama bu sefer sürekli uyanıyor memeden dolayı. Yatağına yatırınca da durum farklı değil. Bu uzun zamandır böyle ve ben artık gün ortasında ciddi anlamda enerji düşüklüğü yaşıyorum. Evladımla oynayacak gücüm azalmaya başladı çok bitkin ve halsiz hissediyorum kendimi. Normalde yürüyüşe çıkarız ama uykusuzluktan dolayı yürüyüşe bile çıkmak istemiyorum…
Bazı arkadaşlarım erken yatırıyorsun dediği için geç uyutmuştum 1 hafta ama durum yine aynı. Uyku eğitimini çok sağlıklı bulmadığım için memede uyutmayı tercih ediyorum. Bi ara denedik uyku eğitimini ama mutsuz uyandı ve gün ortasında çok az güldü. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler…