AltaysMommy Kızlar 15 günlük bebeğim var göğüs ucumdaki yara geçmiyor emzirirken çok canım yanıyor acaba siz nasıl başa çıktınız neler yaptınız nasıl geçti ?
svlyklc93 AltaysMommy Lansinoh krem sürüp streç filim ile kapattım her emzirmede tekrarlayın göğüs ucunun nemli kalması lazım atlete sütyene vs. Göğüs ucunun değmemesi lazım
Meryemihra12 AltaysMommy 2 ay önce doğum yaptım benimde öyle oldu ben zeytinyağı ve vazelin ile kurtuldum Bi deneyin isterseniz
aysenuryk AltaysMommy hayir tekrarlamadi, krem surup silikonu koyunca hem nemli kaldi daha iyi geldi krem bi yere bulasmadi
svlyklc93 AltaysMommy yanlış yazmış olabilirim ama atlete vs. Sürtmemesi lazım krem sürüp streç film ile kapatırsanız çok faydasını göreceksiniz ben doğum yapalı 19 gün oldu çok yara olmadan kurtardım 😊
SbnmTlg Kendi sütünüzü sürüp açık bırakın biraz, süt kurusun üstünde. En doğal yöntem olarak bu söylenir.
FrenchPress kendi sütünü sür. geçmezse kantaron yağı geçirdi en son benimkini 45 gün falan sürdü en son kantoronu denedim keşke başta deneseydim. Emzirmekten asla vazgeçme
Mervekrcl Terramiycin kullan canım ben garmastan lansinoh Madecassol tahin yağı saf zeytinyağı ayva çekirdeği baby me herşeyi denedim işe yaramadı şuan 53 günlük bebeğim en son terramiycin ile geçti 😊👍
Ate2020 AltaysMommy benim de 25 günlük bebeğim var. Ben gümüş göğüs kapağı kullanıyorum. Ufak bir yaram oldu başlangıçta ama geçti. Çok şükür şu an hassasiyet dışında bir döküntüm yok. Hamileliğimin son haftalarında kullanmaya başladım . Şimdi de kullanıyorum sürekli. Tavsiye edebilirim.
svlyklc93 AltaysMommy siz bilirsiniz ama streç film kremi emmediğinden yaraya daha iyi işliyor daha çabuk iyileşiyor inşallah geçer geçmiş olsun tekrardan