Semfer Arkadaşlar özelde doğum yapıp doğum parasını gerı alan varmı? Aldıysanız nereye başvuru yapılıyor nasıl işlem yapılmalıdır çalışan annelerın doğum da hastaneye verdgı parayı gerı alma hakkı var dıye duydum yardımcı olursanız sevinirim
Hacerevgin Semfer ilk defa sizden duyuyorum 🙄dogum parasi devletin annelere verdigi 1 kerelik birsey ilk bebeginizse oda 300 tl
Dorukhicyilmaz Semfer faturayla SGK ya şikayette bulunuyorsunuz iade ediliyor eğer fazlası alındıysa biz de fatura almayın indirim yapicaz demistiler bunu diyince 2800 Luk doğumdan 2100 tlye taburcu olmuştum yinede bı sgkyi arayın bilgi alın isterseniz
Semfer Hacerevgin yok bu özel hastanenın aldıgı doğum ücretini başvuru yapılarak yarısını devletten gerı alınıyor muş çok yakın olmayan bır arkadaş almış soramadım bilen vardır burda belkı hastane örnegn sezeryan 1000 TL ken senden 3000 alıyor muaine ücreti vb onu normalde almaması gereklıdır fazlasını aldıkları içinde gerı alabılıyor muşuz detayı nı öğrensek
EsraKerimm Hacerevgin özel sigorta yapanlarda oluyor bende yaptırmamıştım cok pişman oldum iyi bi Mebla alıyorsun
Basak08_ Bende tam bilmiyorum canım yanlış yönlendirmeyeyim seni ama dediğin gibi para alanları duydum bende