Minikcivcivim Cuma günü aşımız var kızlar. Yaptıranlara sorum, kaç tane ve nerelerden oluyor, ateş yapıyor mu, banyo engeli var mı/kaç gün, ya da herhangi başka neler yaşadınız? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸
Yasminadem Minikcivcivim biz geçen hafta yaptırdık şehir değişikliği yapmıştık hava değişiminden mi oldu bilmiyorum bir gün ateş yaptı ve ateşi 40 I buldu ama çok şükür geçti. 2 koldan bi ağızdan olmak üzere toplam 3 aşı yapıldı. banyo engeli yok. İnşallah siz de ağrısı ateşsiz atlatırsınız
Annesirintugceuzun Minikcivcivim Bir tane ağızdan damla ve iki bacağa birer tane. Toplam üç aşı. Bize ateş , ağrı , huysuzluk yapmadı ama hemşire bacakta şişlik ve ağrı yapabilir demişti. Öyle olursa calpol verip şiştiyse buz koyabilirsiniz. Banyo da yaptırdım ertesi gün. 👌
elifiii Minikcivcivim çocuk felci aşısı ağızdan damla ile, diğer aşılar sağ ve sol bacakta iğne ile yapıldı. Karma olan aşılardan bir tanesi yakıcı aşıymış. Ateş olmadı bizde ancak tekrar doz olduğu için ağır aşılar. Bir bacağında bilye gibi oldu oğlumun zeytinyağı ile ovun dedi doktorumuz, aşıdan önce bacaklarını kontrol edin elinizle sonraki farkı anlamak için. ( ben içim rahat etsin diye ultrason çektireceğim)
Pinkbery Minikcivcivim iki bacak bi agızdan yapıldı. Herhangi bir sorun yaşamadık aynen normal şekilde devam etmişti.☺️banyo aynı gün yaptırma demişti hemsire sadce
Yasminadem asya00 bi arkadaşım ebe çocuğun kilo durumuna göre kol yada bacaktan yapılmasına karar veriliyormuş öyle dedi
Yedaarven Minikcivcivim 2 koldan bir de ağızdan damla şeklinde oldu bizim. Ateş yapmadı ama biri ağrı yapıyormuş kızım kolunu tuttu bir iki gün. Koldan mı bacaktan olacağını neye göre belirliyorlar, fark ediyor mu bende anlamadım. 1 yaş aşısında bacaktan yapmayalım yeni yeni yürüyor ağrısıyla yürümek istemeyebilir demişlerdi bi öyle hatırlıyorum🤷🏻♀️
Aslisal Minikcivcivim canim bizimde bacaktan olucak saglik ocagindaki ebemiz ilkokula gidesiye koldan vurulma yok demisti sadece 1 kere koldan vurulduk bu zamana kadar yakinimin bebegi oldu asilari hic bir skinti yasamamislar