Irem22 Merhaba kızım 8 ay 12 günlük inanılmaz derecede uykuya direniyor gözünden uyku akıyor ama uyuyamamak için elinden geleni yapıyor. Uyku problemimiz asla olmadı acaba bu ayda mı böyle ataktayız sanırım sizinkiler ne durumda ?
MerveNurT Irem22 benim oğlum 8 aylık uykuyu seviyor allahtan düzenimiz oturduğundan beri uykusuzluk yapmadı direniyor ama elinde sonunda pes edip uyuyor artık 😅 diş çıkarıyor huysuz oluyor benimki ondan bu aralar huysuz paşam ☺️
Melinda101019 Irem22 Bizde 8 aylığız, kızım koca gün 20 dakika uyudu şuan uyuyor sabah gene erkenden kalkar dengesizlik bizede vurdu malesef
BeyzaLivaLeyla Irem22 kızım resmen gün içinde 30 dk uyudu ve 10da uyutmaya başladım 12de anca uyudu 8 ay 5 günlük diş diye tahmin ediyorum Umarım bu bir süreçtir ve çabucak çıkarırız dişleri 🤲🏻
BerfinKilic17 Irem22 bende ayni durumdayim 8 ay 4 günluk olduk asırı huyları değisti uyku saatleri degisti ve gece cok direnmeye basladı ..
Irem22 MerveNurT Çok şükür benimde doğduğundan beri hiç uyku problemimiz yoktu ama bu 8. Ayda gözünden uyku akıp ama uyumamakta direnmesi şaşırttı bazen nasıl davranacağımı bilmiyorum gecelere kadar ayakta duruyor baygın baygın
Irem22 Melinda101019 Tek değilmişiz demek ki 8. Ayda uyku sorunu oluyor bizimde öyle gündüz 15 20 dk anca uyuyor
Irem22 MerveNurT şuan için diş gözükmüyor henüz hiç çıkmadı şişme de yok dişlerde uykusuzluktan başka bir sorunu yok
Sevda35 Bizde 8aylıkken aynı durumu yaşadık uyumuyo,uyusa uykuda ağlıyodu arka arkaya 3diş çıkardı ve rahatladık.
Irem22 Sevda35 8. ay dönemi uykusuzluk dönemi sanırım dişlerde görünen yok ama inş cabuk atlatırız teşekkür ederim
Irem22 BeyzaLivaLeyla Sanırım 8. Ayda hepimiz aynıyız ya diş çıkartıyorlar ya atak haftasındalar teşekkür ederim umarım hemencik ağrısız geçirirler