Kubrakya Düz kafa yastığının etkisini gören var mı arkadaşlar kaçıncı aya kadar düzelir kafası bebeğimi yan yatırsam bile kendini düz pozisyona getiriyor maalesef çözüm olur mu düz kafa yastığı memnun kalan var mı aciiil yardım 🔴🔴
idil1990 Kubrakya duz kafa yastigi bebek kafasini cevirince kaydiriyor ben kullanamadim hic bu sefer kafasi daha yamuk duruyor nevresimi katlayip ya da havluyu katlayip destekli tam yan yatirabilirsin sag sol olarak
Mom5874 Kubrakya Yan yastıkları al düz yatmamaması için. Bir sağ, bir sol, bir düz yatmalı. Kafa yastığı işe yarıyor biz de kullandık, memnun kaldık. Bir de genetik faktörünü de unutmayalım.
Kubrakya idil1990 denedim arkasına sıkıştırınca bedeni yan kalsa bile kafasını yine çeviriyor maalesef düz pozisyona getiriyor 😕
Caculle Benim de tam tersi düz yatıramıyorum desteklediğimde bile yan çevirmeye çalışıyor. Bu yastığı yeni duydum daha almadım işe yarıyor mu acaba
Kubrakya Caculle bende bir süredir kullanıyorum henüz gözle görülür bir fark yok maalesef en güzeli yan yatmasını sağlamak galiba