Bahar1425 Semadefnemurat yumurta sarısı labne peynir ekmek içi küçük parçalar halinde menemen veriyorum ekmek batırıp. Salatalık ezip veriyorum pekmez hergun veriyorum
Mom9 Semadefnemurat yumurta sarısı, omlet, pankek, peynir, tuzsuz zeytin, salatalık, muz, ya da her hangi başka bir meyve, kefir. Bunların arasında bi kombin yapıyorum :)
zeynepteacher Semadefnemurat yumurta sarısı, tuzsuz peynir ya da lor, 2 bebek bisküvisi ya da az ekmek içi ufalıyorum. Yalnız bunları aptamil 7 tahıllı kahvaltı mamasıyla karıştırıyorum. Bi çay kaşığı keçiboynuzu özü ya da hurma özü koyuyorum. Bi kaç kez portakal suyuyla kahvaltı hazırladım, ıhlamurla da hazırlayabilirsiniz.
Kekmez Semadefnemurat ben pekmez muz ceviz Pınar beyaz birazcık cici bebe koyardım bana kalırsa yumurta için acele etme hem yaz ayı hem de alerjik olabilir
Matmazel34 Yumurta dil peynir lor peynır ceviz keçiboynuzu pekmezi tereyağı tam buğday ekmek az avakado
Annesininpogacayanagi Semadefnemurat yumurta haslıyorum icine lor peynir pekmez koyuyorum elimle kucuk kucuk veriyorum agzına. peynirli omlet yapıyorum yumurta sarısından 1 tane yetiyo. pankek yapıyorum muzlu 2 tane yemişti. bebek mıhlaması özel olarak smdilik bunlar eger beraber kahvaltı yapıcaksak kücük parcalar halinde ekmek ici koparıyrum suya bandırıyorum elimle sofrada ne varsa elimle alıp ekmekle beraber veriyorum.