Turna Oğlum 7.ayına girdi halen dişi çıkmadı desteksiz oturmuyor yada otursa bile ⅚ saniye ayaklarının üstüne çok durmuyor dursa bile yine saniyelik ilk çocuğum acemiyim varmı bı anormallik sizce ?
VERA19 Turna Benim kızım da 7 aylık hala dişi yok,desteksiz oturmaya da yeni yeni başladı.Korkulacak bişey yok,her bebekte farklı zamanlarda olabilir bunlar belli bir zamanı yok her bebek farklıdır🤷🏻♀️
BeyzaLivaLeyla Turna 8 aylığız diş yol 7 aylıkken yastık desteğiyle oturmaya başladı bende geçtim karşısına oyunlar oynadık yamuldu düzelttim 7.5 aylıkken oturmaya başladı desteksiz 8ay 5 günlük olduk 1 hafta içinde emekleyip tutunarak ayağa kalkmaya başladı şuan evin içinde dolaşıyo
Turna Fatmanurozgr diş sancıları varmı bizde huzursuzluklar var ateşi var arada ama 2 aydır nerdeyse böyle halen gelen yok🤷🏼♀️
Fatmanurozgr Turna var çok huysuzluk var sürkli eller agzda ve bazn kaşıyıcısını yer gbi aglyo salyalar desen o bicim 🤣 ateş bizde cok şükür aşılardada olsun olmadı ama bakalım geç çıkacak galba 🤷♀️
Turna Fatmanurozgr hayırlısıyla çıkarsalarda rahat etselerdi biraz bizimde elleriyle beni tutuyor yüzümü ısırıyor gibi yapıyor yakaladığı zaman😂🤷🏼♀️
Turna BeyzaLivaLeyla Maşallah bakalım bende görürüm inşallah tutunup kalmasını sabırsızlanıyorum ☺️🌸🧿