Erv yasircann ben hamileyken iki kez vajinal kultur testi yaptilar sende herhalde vajinal kulturden bahsediyorsun degil mi
Birkoalaanasi Ben burada neler göreceğim acaba daha, hayatımda hiç duymadım. Neden yapılıyor bu kadınsal hastalık gibi birşey mi?
yasircann Birkoalaanasi ablamda rahim ağzı yetmezliği var 5 yıl önce 6 aylık beneğini erken doğumda kaybetti bu yıl tekrar hamile kaldı ama rahime dikiş atıldı ona rağmen iki ay öncede ikinci çocuğunu aynı şekilde erken doğumla kaybetti doktoru böyle bi test istemiş burda muhakkak bilen biri vardır diye yazdım
Erv yasircann kulturdur kur yok Ayrica bnmde rahim agzi yetmezligim vardi dikis icin gec kalinmisti pesser halka takildi vajinal kultur testi istenildi yaptirdim ayni smear testi gibi bisi
yasircann Erv belki yanlış anlamış olabilir ablamda var rahim yetmezliği dikiş atılmasına rağmen ikinci bebeğini yine erken doğumda kaybetti bebeğinizi sağlıklı kucağınıza aldınız mı ?
Erv yasircann evet cok sukur suan 4 ay 5 gunluk 37+1 de acil sezaryen ile dogum yaptim insallah ablanizda tez vakitte hayirli ve saglikli bir sekilde bebek sahibi olur. Peki genetik testi ve pihtilasma testi falan yapildi mi ablaniz
yasircann Erv inşallah ablamada nasip olur 🙏 yok ya hiç biri yapılmadı doktorlar kesin nedenini söyleyemiyor o yüzden sizin tedavi aşamanızı merak ettim
Erv yasircann e yapmadilarsa o testleri yaptirsin bence cunku iki tane erken dogumla bebek kaybetti pihtilasmadanda bebegini kaybedenler oluyo eger varsa hamile kalir kalmz igne verilio insallah nasip olur ablanada Allah buyuk cnm nasip