Gunes-21 Arkadaşlar şu an kızım 3,5 aylık yaklaşık on beş gün önce test yaptım negatifti bugün yaptım pozitif çıktı şok içindeyim hemen hamile kalan var mı aranızda yoksa testim yanlış çıkma ihtimali var mı?
HaticErkanMiran Gunes-21 en büyük korkum bende 3 ay önce doğum ettim sözde korunuyoruz ama içim hiç rahat degl
Gunes-21 Esilaaykut çok kötüyüm ya nasıl yapıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem ama eğer hamileysem bebeğimede bakmakta çok zorlanıcam
MayneymisAltintop Burda çok var canım senin gibi inş yazarlar bilgi verirler sana. 2 aylık bebeği varken hamile kalan görmüştüm burada. Yani hemen kırktwn sonra
Wolverine Gunes-21 bir ihtimal belkiiii bence kan testi yaptır sağlık ocağında. Korunurken mi oldu? Nasip hayırlısı olsun 🙏
Gunes-21 Uzun zaman sonra ilk defa ilişkiye girdik normalde geri geçilirdi ilk kez böyle bişey oldu onda da sanırım tekrar hamile kaldım. Üstelik süt korur muhabbeti vardı hani ya
Zerr Gunes-21 geri çekilme bir korunma yöntemi değildir, ayrıca süt de korumaz malesef. Allah kolaylık verir
EsraKerimm Gunes-21 yani benim bi testim yanlış çıktı bi ara hwmde pozitif ama nw süt korur ne geri çekilme maalesef
GizemmmE Gunes-21 malesef ikisi de korunma yöntemi değil Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻 Bir arkadaşımda 40ı çıktıktan sonra hemen hamile kaldı İhtimal çok yüksek keşke başka yöntemler deneseydin
Pamuk_seker Gunes-21 geri cekilme malesef korumuyor hele sut hiç korumuyor bakarsun birsey olmaz benim ablam oglu 4 aylikken 2.ye hamile kaldi simdi ikiside kocaman delikanli oldular 😊😊😊😊😊
Gunes-21 Süt koruma durumunu bi kaç doktordan da duyduğum için içim biraz rahattı tabiki geri çekilme korunma değil ama prezervatif kullanınca alerji oluyo bende e hapta kullanamadım
Gunes-21 Yani hamileliğim sorunsuz geçse bu kadar sıkıntı yapmıcam ama beş aya kadar her şeyden tiksiniyorum mide bulantısı ve inanılmaz halsizlik sürekli uyuma isteği oluyo e tek başımayım bide bebeişle nasıl olucak bilmiyorum
Birannebirogul Gunes-21 ilki öyle geçti diye bı öyle geçecek diye birşey yok Rabb’im nasıl ettiyse gerisini de muhakkak ayarlanmıştır.. lütfen sakin olun :)
Sevdasoylu Gunes-21 positif testin yanlış çıkma ihtimali düşük. Negatif testin positif çıkma ihtimali daha yüksek ama her ikisindede var tabi.
Gunes-21 nursocum bence yap bir an önce benim ilkinde negatif çıktı rahatlamıştım sonra tekrar yapınca pozitif çıktı
Busra4509 Bende kızım 9 aylıkken hamile kalmıştım şuan 16 aylık doğuma da 7 hafta kaldı zor bir süreç bizi bekliyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Busra4509 A nasıl geçiyoe kızınızla? Doğumdan sonra mutlaka yazın bana iki çocuk arası az olması nasıl oldu diye lütfen unutmayın 🥰
Gunes-21 Birannebirogul inşallah dediğin gibi olur ama psikolojik mi bilemedim sankii ilkindeki belirtiler var gibi geliyo halsizlik ve hiç bişeyden tat alamama