Defne06 Mrb 8 aylık bebeğim 2 gündür huysuz ve başı sıcak vücut ateşi 37.6 kafası daha sıcak neden olabilir 😞virüsten dolayı hastaneye götürmek istemedim ilaçla düşüyor yine yükseliyor
Berivankuru Defne06 diş çıkarıyor olabilir. Yada enfeksiyon kapmıştır. Siz yavruyu hastaneye götürün. Tabi iyi muhafaza edin orada
Wolverine Defne06 tedbiri elden bırakmadan bir hastaneye gidin bence. Ateş bu nedenini bilemeyiz ki herşey olabilir. Geçmiş olsun
Hazey Defne06 aynı sorunu yaşadım 3 gün önce başladı diştir diye düşündüm ateşi dün 39 u görünce doktora gittik testleri temiz çıktı şükür boğazı kızarmış biraz dedi şurup verdi bugün daha iyi doktora gidin bence
Dildeniz Defne06 vücut ısısı normal zamandan yani kış aylarına göre fazla olabilir sıcaklıktan kaynaklı diş dönemine girmiş olabilir bence hastalık gibi değil sıcaklar bizi etkilediği gibi onları da etkiliyor bence bi sıkıntı yok gibi
Krkmzzz Hazey bize de aynisini dedi. 3 gün sürdü atesi ve en yuksek 38 oldu . Gittigimizde de doktor boyle bir zamanda ateslenirse mutlaka doktora getirin ihmal etmeyin kac derece olursa olsun dedi.
Kekmez Defne06 valla ben çok 39 gördüm hatta 39 buçuk gördüm ilaç bile vermedim çocuğum iki yaşına geliyor daha ağrı kesici ateş düşürücü içmedi bence panik yapmayın birazcık ateş çocuğun bağışıklığını güçlendirir aşı hariç hastaneye bile götürmedik yani 37 38 dereceler çok yüksek ateş değil Allah şifa versin
Wolverine Kekmez merhaba maşallah çocuğunuza. Ama ateş önlem alınmazsa havaleye sebep olabiliyor. Sizin bebeğiniz çok şanslı ki bir sorun yaşamamış ama başka bir bebeği ateş etkileyebilir. Bu gibi durumlarda hastane doktor önerisi daha doğru
Seda_123 Defne06 Bizimkide öyleydi huysuzdu 38 di ateşi idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik kullandık
Kekmez Wolverine eşim doktor fakat çocuk ateşi normal seyrederkende havale geçirebilir 36 37 derecede de havale geçiriyor çocuklar farkedilmiyor maalesef asıl ateş düşürücü ağrı kesici serumlarla bastırılsa çocuğun bağışıklığı ateşe karşı güçlenmez 40 dereceyi aşmadığı sürece bence hiçbir sıkıntı yok
Defne06 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok sağolun dün akşam hastaneye götürmek zorunda kaldım 38.1 gördük ve antibiyotik yazdı doktor biraz Boğaz’ında balgam var dedi ilaç kullanmaya başladık inşallah normale döner dualarınızı eksik etmeyin 🤲🌺