Anneee269 Ademinee arkadaşım senden allah binkere razı olsun zeytinyağılı karışım iki günde geçirdi iltihabı bişeyler yemeye başladı yavrum çok şükür ne dileğin varsa kabul olsun Allah razı olsun
Ademinee Anneee269 Ay öyle mi çok sevindim Rabbim evlatlarimizin acı gününü gostermesin inşallah kızım baya zayıf bi bebek dua edersen çok sevinirim ismi elif asel
Anneee269 Ademinee ay ederim tabi pirinç unu maması kilo aldırıyor dene istersen ben az az alıştırmıştım yiyodu diş problemi olmadan önce
AryamH Ademinee Ah benimki de yese keske 😔 eskiden yedigi corbalari pilavlari bile istemiyor agzini kitliyor resmen. Dis cikariyor ona bagliyorum. Allahtan emziriyorum aralarda kraker veriyorum ne yapacagimi sasirdim
Ademinee AryamH çok zor gerçekten ben bir bebek büyütmenin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim Allah yardımcımız olsun ben mama sandalyesini balkona koyuyorum o arabalara insanlara bakarken ben yediriyorum o arada
Anneee269 Ademinee iyi yapıyorsun canım bi sağlık problemi yoksa zayıf olmasını çok kafana takma derim ♥️