tostosum Merhaba hanımlar, 4 aylik bir kizim var. Günde ortalama 3 kez bez değiştiriyorum ama o da dolu dolu oluyor tamamen. 5 no bez kullanıyoruz. Gün de 5 bez dolmalı deniyor ya hani bu durum kafama takıldı. Bi sorun var mıdır? Kilosu falan da yerinde bi bebek
Heide tostosum belkide bekletiyorsunuz diyedir ben günde 8 10 bez alıyorum 2 kez falan dolu dolu oluyor ama çok sk degsdryrm ben bezini
Sedauznr tostosum 5 no biraz buy degilmi , hemde bez dolana kadar beklemeniz biraz degisik geldi ozellikle yaz ayında, pisik olur bebek, 3-4 saat de bir alıyorum ben altını,bizde 4 ayligiz. Çok tutmayın bence
Deletedmom311 tostosum aylık kontrolünde saglk ocagndan bilgi verirler hem 5 numara baya büyük tanıdgm 4 aylklar genelde 2 ya da 3 numara kullanyr ,ondan kaynakl olablr doymasa aglar ztn
tostosum Deletedmom311 sağlık ocağına en son 2. Ayda gittik. Pazartesi gidicez tekrar 4. Ay Aşısı için, gidince sorucam ama aklıma takıldı burda da bi soruyum dedim. Bacakları sıktığı için 5 no bez kullanıyorum, bi sıkıntımız yok şu an. Zaten ayına göre kilosu boyu baya iyi. Doymuyor olsa kilosu olmaz değil mi? O yüzden benim de aklıma gelen tek sebep bez no sunun büyük olması ve geç dolması oldu