Yavuzzeliha85 Hatice3424 cnm acilin çocuk doktoruna götür şimdi bence sağlık ocağında yetri donanım yok
Begumke Hatice3424 bizimde boyleydi hindistan cevizi yagi surdum sonra banyo yaptirdim taradim geçti ama zeytinyagi da surmustum tekrarladi hindistan cevizi yagi gecirdi tamamen
Hatice3424 Begumke konak değil ama bu canım yani böylemiydi sizinde konagı tırnakladı sanırım kabardı akıntı var
Adlk Yavuzzeliha85 birşey sorabilir miyim konak her bebekte oluyor mu , oluyorsa kaçıncı ayında oluyor
Yavuzzeliha85 Adlk cnm Konak genelde çok terleyen bebekte oluyor kafası emerken mama yerken uyurken su içinde kalır nemde konak oluşumunu sıklaştırıyor ıslaklığını sürekli kurulamak gerekiyor ama yazın günlük yıkandığı için fazla olmaz üç aylık iken başlıyo genelde yaşına kadar olabiliyor
Tugceeeee12345 Hatice3424 benim oğlumunda konağı olmustu aynı böyle sarıydı daha sonra süt ve yumurta diyeti yaptık meğer alerjiden geçmeyen Konak olmuş sonra bir kere taradım en son bitti çok şükür
Dilek46 Hatice3424 hatice hanım bebeğiniz enfeksiyon olmus olabilir doktora göstermeniz iyi olur birde da lin şampuanda konak ypyo cok geçmiş olsun
Benimoykum Hatice3424 canım lo Roche posay kullandık pek etki etmedi doktor tavsiyesi ydi sonra migros tan anne bebek zeytinyağı aldık 🤷 bı ay demeden geçti sizinkinden de kötü durumdaydı
Gdogru Hatice3424 kızımın akıntılı değildi ama tüm kafası kaplıydı nerdeyse. Sürekli zeytinyağı yapıyordum meğer zeytinyağı besliyormuş 🤦🏼♀️çoğaldıkça çoğaldı. Bebe yağı ile 2 sefer temizledim. Geçti. Deneyin isterseniz
Naz_N Hatice3424 Mustela’nın köpük şampuanını almıştım hamileyken, gerekmedi ama Konak sulu mu oluyormuş🙄 akıntı varsa gidin bence, önemsiz bir durumdur zaten ama hem kontrol olur hem yolunu yönetimini öğrenirsiniz🤷🏻♀️
Hatice3424 Naz_N hastane aşırı kalabalıktı cesaret edemedim girmeye yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah teşekkürler 💐
Eslmrana Hatice3424 canim bendede konak oldu zeytin yagiyla yumusatip taradim gecti, akmasi kabarmasi iltahap oldugunu gösteriyor doktora götürmelisin