Umut1818 Merhaba 2 aylik oglum var ve mama veriyorum emziriyorumda ama doymadigi icin mama veriyorum, ben dogdugundan beri cesme suynu kaynatiyordum mama yaparkken aklima takildi ve doktora sormayi unutum cesme susuyla mi yapmaliyim yoksa dukkan suyuylami 👀internete baktim ama pek bir sey bulamadim o yuzden sizede sormak istedim yurt disinda artik tum doktorlar izine cikti 🤷🏻♀️ Sizler yardimci olun
Derinsum Umut1818 ben hazır suyu kaynatıyoruz canım o şekilde yapıyorum yeni doğduğunda yoğun bakımda kalmıştı kızım odaya gectiginde hemşire kaynatıp yapmamı söylemişti
Gselen Umut1818 içme suyunu kaynatıp termosunda bekleterek kullanıyorum. Benim içmediğim çeşme suyunu bebeğime veremem
Umut1818 Derinsum bende yapmak istedim beni arkadas korkutu hazir suda olan vitaminleri bebekler kaldiramaz dedi bende korktum Bu gn aklima geldi internete aslisina bakim dedim bir sey bulamadim 2 aydir cesme suyu ile yaptim😭
Mtg Umut1818 bende hazir suyu kaynatyorum esim suyun icindeki ph degerlerini sifirliyosun zaten hazir temiz su desede kaynatyorum vallahi
Derinsum Umut1818 inşallah birşey olmaz annesi doğdu doğali hazır suyla yapıyorum hastanede de hazır suyla yapıyorduk kimse bişey demedi sen hazır suyla yap istersen ☺️
Meryemozen Umut1818 hazır suyla yapıyorum bende yurtdışında belçikada yaşıyorum burda bebek maması için en güvenilir evian su var bende onunla yapıyorum o olmadığı zaman spa var onunla yapıyorum
Ercanekininannesi Bende hem meme hem mama gidiyrum bende içme suyuyla yapıyorum. Çeşme suyu kireç içinde asla onla yapmam