Princesmotherr ayseoztas ayina gore kullanabilirsin uzerlerjnde yaziyo ama hero babyide katki maddesi varmis bizede doktorumuz hippi gonul rahatligiyla yeeirebilecegimi %100 dogal organik oldugunu söyledi
ayseoztas Princesmotherr 4. Aya göre var mi acaba yani ben bebelac kullaniyorum bu ek olarak verilir değil mi
Princesmotherr ayseoztas var ama bi doktora danisin oyle baslayin.bizim coklu gida alerjimiz oldugu icin başlamıştık.
eliffozpogda ayseoztas ben bugün 5 çeşit hipp aldım hero almam katkı maddesi varmış. 4 ay 1 gğnlük bebeğim ve 4. Ay için çokça çeşit var
songul91 bence vermeyin onlari benden size bi tavsiye bebekler taze seyler tuketmeli onlarin ustunde 1 yil 2 yil son kullanma tarihi oluyo ben evde kendim yapiyorum butun sebzeleri hasliyorum ustune ya zeytin yagi yada pekmez dokup yediriyorum en azindan kendi yaptigim ve taze oluyo tabi karar sizin
ayseoztas songul91 ben hic vermedim zaten ben günlük yoğurt uyutan biriyim bebegime ve kendim yapmayi cok seviyorum sadece hani bir misafirlige gittigimizde dışarı ciktigimizda vs. Yedirilebilir mi diye arastiriyordum
teachersrn ayseoztas küçük kavanozlardan aldım hatta bazen süt saklama kaplarına koyuyorum bazen geceden pişiriyorum ertesi güne de taze oluyor dışarı çıkıcağım zamanlarda böyle yapıyorum 😊