Merhqba benim bebegim 17 aylık bende 6-7 aylıkkken vermeye basladım cok kitap okudum cok kararlı olun oncelikle ve en en önemlisi günlük düzeninizi oluşturun ilk 1 hafta sabah uyanmasından yenmesine kadar herseyi yazdım ayına göre günlük kaç uyku yapıcagını bellirkeyin ve uyanık kalma süresini bilin mesala benim bebegim 5 saatten fazla kalamaz suan söyleki mesala 7 uyandı yazın yemek yedi oyun oynadınız saatli yazın 11 oldu yataga bıraktım 11.30 uyudu mesala 13.00 uyandı oyun vs vs diye yazın 1 hafta sonunda size en uygun günlük uyku düZeniniz sizin baz alıcagınız düzen olsun onun üzerinden kurgulayın tüm günleri böylelikle bebeginizinde biyolojik saatini keşfediceksiniz enson bi bakıcaksınız 11. Yataga koydum 11.05 uyudu diyceksiniz aglatmaya karşıyı degilim zaten siz bebeginizin canımı yanıo sıkıntısımı var anlarsınız sesinden ben oglumun şımarıklıktan yaptıgını anlıyorum ama öyle cıyak cıyak dil biraz sesi yükselince almayın yataktan gidin sakınlestirin baktınız olmadı 3-4 sefer oldu bu sefer kucagınıza alın ama yatagın uzerinde sakinlessin yatırın belki bunu 10 kere yapcaksınız ama uyuycak 1 hafta sonra kafa dinliyceksinşz bence gec kalmayın bebek küçükken cok daha kolay ayaga kalkamadıgı için baktınız hiç durmuyo odasından cıkartmadan karanlık odada kucagınızda skinleştirin fakat agladı diye hemb gitmeyin oyun sanmasın 10 dk bekleyin öyle gidin ikici aglamaya 15 dk sonra cok uzun oldu ama ben böyle yaptım şimdi cool şükür oglum duş alıyo yataga koyuyorum ve işime bakıyorum şimdi küçük olabilirler ama gün gcetikce agırlasıyolar sallanmıyolar öyle işte ben bunu uyguladım bi sorunuz varsa nacizane cvplarım ben kitaplardan okuduklarımı paylaştım