mlkannesi05 Bebeğim memeyi bikaç dakika emdikten sonra ağlamaya başlıyor kıpkırmızı oluyor gazınıda çıkartıyorum ama aynı. Sütüm geliyo hep ağzının kenarından akıyor. Kilo alımıda iyi kızlar neden oluyor başına gelen var mı ?
Arasannesi mlkannesi05 kesın gaz sorunu.ustten gazı gelıyordur bızım de oyle oluyo yarıda kesıp ustten gazını cıkarıp gerı emzırmek zorunda kalıyoruz
Cirkin mlkannesi05 bazen benimki de yapıyor sütü ağzında biriktiriyor bazen yutmuyor kıpkırmızı olup ağlamaya başlıyor. Hele bugün sürekli kucaktaydık. Uyuyacak gibi oluyor tam yatırıyorum tekrar kalkıyor. 😣😣😣😣
Ftmasyklee Arasannesi bende de öyleydi biogaia diye damla aldım o beni kurtardı deneyin derim ön süt arka süt olarak ikiye ayrılıyor süt bebeği emzirmeden sütünüzü biraz sağın öyle emzirn doktorum Böylr demişti deneyin isterseniz bizde işe yaradı
Arasannesi Ftmasyklee bıo gaıaya bu hafta basladık evet hemen fayda gordum.relactaz ve onu kullanıyorum.ön sütü sagıp oyle mı emzıreyım yanı.bir de bıo gaıayı nasıl verıyosunuz acaba bız sabah 5 damla seklınde verıyoruz suan
Ftmasyklee Cirkin kaç haftalık bebeğin canım atak döneminde de olabilir çünkü bizde Atak döneminde senin söylediğin gibiydik
ElisaNazzz @mlkannesi05 Aynı sorun bendede vardı canım doktorumuz sab simplex yazdı ama pek fayda göremedik sonra biogaia yazdı bide ben mama da veriyorum sonra mama değiştim gaz için olan mamalar dan aldım şuanda kendisi çıkarıyor gazını rahatladı biraz yavrucum inşallah sizinki de düzelir çünkü çok kötü hissediyor insan kendini o acı çekerken bişi yapamamak:( zeytinyağıyla karnına masaj yapmayı deneyin ve sıcak tutun canım geçmiş olsun 🙏🏼
Ftmasyklee Arasannesi günde beş damla olarak veriyorum canım ben ama mümkün olduğunca hep aynı saatte veriyorum . Evet ön sütü sağ arka süt zaten yaglı olan süt birde göğsümüz doluyor haliyle sütümüz kuvvetli geliyor bebişlerde hızlı emince oda gaz yapıyor yani göğsü biraz rahatlatmak gerekiyor birde ön süt laktozlu süt o yüzden gaz yapabiliyor ben bir göğsümü iyice bitirmeden diğer göğsümü vermiyorum
ElisaNazzz ElifEslem canım başta hipp denedik olmadı sonra aptamile geçtim klasik olana o da olmadı sonra baya araştırdım aptamil in prosyneo diye Bi maması varmış onu buldum gaz ve kabızlık içinmiş şuanlık ona devam ediyoruz tabi her bebek farklı deneye deneye doğru olanı bulucaz :)