Momsbabyy Göğüsümün kolumdan tarafında ceviz büyüklüğünde bi sertlik var ve çok sizliyo bu nedir ne yapsam geçer sıcak suyla masaj da yaptım geçmedi😭
Duru_m Momsbabyy mastit oldum 2 yerden direnajla boşalttılar anestezi aldım ameliyathanede oldum 2. Kez tekrarlıyordu ki antibiyotik ile önüne geçtik çok zor süreç hemen bi genel cerraha görünün antibiyotik ile ilerlemeden tıkanmadan geçer inşallah
Momsbabyy Deletedmom381 hangi doktora görünmem lazım , bir anda oldu birde 1 saat içinde gogusum de boş emziriyorum 😭
Deletedmom381 Momsbabyy benim arkadasim da öyle olmustu acile gittiler mastit dendi, ama orda hangi Dr baktı bilmiyorum canım ya , iç hastalıkları olabilir .
Momsbabyy Duru_m Yaa inanmiyorum neden oldu böyle hiç anlamadım aglamamak için zor tutuyorum kendimi 😭
Deletedmom381 Momsbabyy ateşi yüksek olduğu icin antibiyotik ve ağrı kesici vermişlerdi bir de sütünü sağıp atmak zorunda kalmıştı bi sure
Deletedmom381 Momsbabyy evet ateş de yapabiliyor ama biz burda teşhis koyamayız bence doktora gitseniz iyi olur. Bilmiyoruz belki mastit degil başka birseydir 🤷♀️
Ada_Deniz Kızlar benimde bir gögsüm günlerdir şiş gögüs ucun yara ara ara elime minik beze gibi birşyler geliyor birde batar gibi ağrı oluyor ara ara ama… çok fazla kaşınıyor mastit bu şekilde mi oluor ateş falan yok bende
Momsbabyy Ada_Deniz biraz benziyor benimde öyle oluyordu yarın öğreneceğim bende neymis ne değilmiş istersen yazarım burdan 🤷