bms İzmirde oturuyorum. Oğlum 2 aylık sünnet ettirmek istiyoruz. Zamanı uygun mu sizce? Ne zaman sünnet yaptırılmalı ve yaptıran varsa izmirde önereceği doktor varsa isim verirse çok sevinirim.
1bebekanne bms hareketlenmeden ettirmeniz bence iyi. Oğlum 13 günlükken oldu ilk çişini yapınca ağladı sonra bi sorun olmadı çok şükür
hankardeslerr bms Bizde izmirde oturuyoruz bebeğim 5ay 20 günlük bende istiyorum bu aralar. Ama nerde yaptırcağıma karar veremedim 🤷♀️
Sueda2929 bms ya bi benmym sunnet ettiremeyen.. bugun cocuk cerrahina gittik bebegimde dil bagi var kesilmesi gerekmis. Bu covid zamani siz kafayimi yediniz ne sunnet edebilirim nede dil bagini kesebilrim dddi 1 yasinda gelin ikisinide halledelm dedi bebegm 2 aylik
miranrenas bms Ben Bursa da oturuyorum üroloji doktoruna yaptırdım iyileşti bile bitti gitti çok şükür
morsevenanne bms bizde Çarşamba günü olduk çok şükür 🙏 4 aylık Allah’a çok şükür hiç ağrısı huysuzlanması olmadı bebeğim eskisi gibi tüm hareketleri yapıyor 🙏 bu arada sünnet olduğu hastane pandemi hastanesi değildi o yönden şanslıydık 🙏
Swtlna Prof.dr.orkan ergün, biz çok çok memnun kaldık ama en erken 10-18 aylık tavsiye ediyor sünneti , 6 aydan küçüklere de bir sağlık sorunu yoksa yapmıyor diye biliyorum
Ancak 5 yaşında sünnet yaptırdık cnm rahat atlattı şükür,ama bezliyken küçükken yaptırmak daha kolay atlatılıyormuş öyle demişlerdi
Omerim01 bms bizde 33 gunluguz pazartesiye randevu aldik minikken yaptirmak daha iyiymis hem cocuk cerrahisi hem de pediatri doktorumuz yaptirmamizi onerdi bizde yaptiracagiz insallah
Hapyy bms küçükken yapılması çok doğru bence ben bebeğime kiyamamistim ameliyatın psikolojisinide zor gecirmistm oğlumda yaşayacak diye asla yaptırmam dedm smdi öyle pismanm ki keske hareketlenmeden yaptrsaydm😞