Sevda6767 Alininannisi benim kızımın da reflüsü var 4bucuk aylık. Sadece anne sütü aliyo ve kusuyor baya en son sadece 270 gr almıştı. Ek gıdaya geçip gecmemekte kararsızım. Sizin bebeğiniz ek gıdayı da kusuyor mu merak ettim
Alininannisi Sevda6767 hayır ek gıda verdiğimden beri kusmuyor Gulyllu ben su ile veriyorum anne sütü veriyorum zaten bebekleri iyice şişirmenin bi anlamı yok bence
Alpgdd SedAsel25 benim bebeğim 4 ay 23 günlük ve 5900 gr. Ek gıda düşünmüyorum. Doktorunuza sorun en iyi cevabı o bilir. Biberon istemiyorsa kaşıkla verin mamayı
Rukenuraz Munzevi geçmiş olsun kuzum alıştım ama geceleri uyumama ya başladı ölü gibi geziyorum alzaimer hastası gibi oldum ya herşeyi unutuyorum ya da hatırlamıyorum 30 güne kadar çok iyiydi uyuyordu
Sedoliii Kızlar bebeğim 4 aylik aptamil kullanıyorum ama mama fiyatları malum.. Hero bebynin ek gıdası var tahlli denedim cok güzel yedi ama kakasini yapamadı sıvı yaptim yine yapamadi yüzünde kirmizi benekler çıktı ishal oldu bünyesi istemiyor yaşayan varmı bu durumu tekrar aptamile donduk el mecbur onu yiyo be her yediğinde kakasini rahat yapiyor napcam bilemedim ALLAH yardimcimiz olsun🙏💚
Gulyllu Bu konuya denk gelmem iyi oldu ya benim kızım da 4 ay 1 haftalık 5 kilo ek gıdaya başlayalım dedi doktor bende 3 gün kuralı ile havuca başlayacağım yarın burda haberleşelim kızlar fikir alışverişi için
Gulyllu Alininannisi merhaba benim kızım da sadece anne sütü alıyor tahıllar aldım 4 ay İçin onları su ile hazırlasam olur mu paketin üzerinde ya anne sütü ya pudra süt yazıyor ama bilemedim su ile de tok tutar mı 🤷🏻♀️
Munzevi Rukenuraz gecmis olsun canim burnunu surekli temizle insallah fazla ilerlemez cok terliyor mu bebegin
Munzevi Rukenuraz yok canim terleyince ona bi soguk degse daha kotu olur. Doktora goturdun mu ne dedi.
Rukenuraz Munzevi yok götürmedim daha götürecem çok üzülüyorum ya Allah beni kahretsin ne kadar dikkat ettiysem olmadı başaramadım 😪
Rukenuraz Munzevi evet var götürdüm hırıltısı ciğerlere inmemiş boğazdaymış ilaç yazdı serum fizyolojik e devam et dedi çok şükür 🙏🏻
Munzevi Rukenuraz cok sukur canim aynen devam et burnunu surekli temizle insallah iyilesir oglusun cok uzuldum ya. Insallah hemen iyilesir.