Kbrmrc Bebeğim 6 aylık dün pirinç unu verim dedim 1 su bardağı suyla 2 yk pirinç ununu pişirdim yemedi baktım tadı yok pekmez ekledim ama yine yemedi pirinç unu böyle tatsız tuzsuz mu oluyor ya tadına baktım bende beğenmedim selvanın pirinç ununu almıştım sizler nasıl yapıyorsunuz bebeğinizin yiyeceği şekilde tarif sözler misiniz a kızlar 🌸
Deletedmom74 Kbrmrc Çok fazla kullanmadım ama süt eklemedim ben hiç içine çok nadir yedirdim zaten çünkü püre gibi şeyleri yemekten hiç hoşlanmıyor. Arı marka almıştım onun tadında bir sorun yok çok güzel. Ama çok fazla pirinç unu yedirmenizi tavsiye etmem pek faydası yok. Onun yerine kendiniz meyve sebze püreleri hazırlayabilirsiniz
ikizannesii Kbrmrc bosver canim yemek yap yemek yedir pirinc unu cidden sacma bisey bence yiyecekleri tattir bebegine bende senon gibi bir kere aldim dedim bunu ben yiyemem c9cuk nasil yesin besleyici dgil bisey degil sebzeleri tattir zamanla yemek yemeye baslar hem
fatimas27 Kbrmrc kizim 5. Bucuk aylik yarim cay bardagi su yarim tatli kasigi pirinc unu piştikten sonra 1 tane cici bebe viskuvi koyuyorum gunde sadece 1 sefee veriyorum cok sevrekb yiyor
Kybele Pirinç ununun hiçbir besleyeciliği yok. Ben irmik, yulaf verdim ilk zamanlar, birkaç ay sonra normal yemek pişirmeye başladım kızıma özel yağsız tuzsuz salçasız.
Kbrmrc Kybele tarifini verir misiniz ben kendime yulaf lapası yapıyorum mesela içine hurma ekliyorum onu yapsam yer mi
Deletedmom381 Kbrmrc pirinç unu benim kızımda hiç sevmedi kimi bebek bayılarak tüketiyor ama kimisi de sevmiyor ☺️ Pekmezle denedim, hurmayla denedim, meyve püresi yaptım denedim yok en son 1 tatlı kaşığı şeker bile koydum I ihhh yemedi sevmedi.
Tgce16 Kbrmrc yemesin daha iyi olmuş sağlık açısından bence ne besleyiciligi varki bosverin vermeyin biz kendimiz unu pişirip yemeyiz mesela zararlı yani
MarlaSinger Kbrmrc suyla yapıyorum üzerine meyve ekliyorum cam rendeden geçirip gayet güzel yiyor oğlum hatta çok seviyor
ayazlianne Kbrmrc canım eleştiri değil ama pirinç unu hiçbir faydası yok Boşuna karnına tok tutuyor onu vereceğine zaten 6 aylık olmuş Ek gıdaya geçebilirsin.. Salçasız tuzsuz sebze pişir çok daha faydalı
Tuba92 Kbrmrc canım Kbrmrc canım.bebegin için tam buğday unu ile tereyağı kavurup şu ile pirinç ünü kıvamına getirip içine meyve püresi atabilirsin ya da pekmez inan hem daha vitaminli hemde severek yiyecektir benim kizimda hiç bis3y yemiyordu hem hoşuna gitti hemde yaradı 🙂 hemde katkı maddesiz içine bir de zeytinyağı damkatabikirsin
Dolunay4 Kbrmrc Dr.otkerin güzel tek tek içinde var ben de aynı ölçüde içine bisküvi pekmez koyuyorum yiyor tatlandırınca günde bir kere yaparım çok sever🌸
Evdebebekvar14 Kbrmrc ben pirinç ununun içine şeker koyuyordum ve yiyordu ölçüsüne göre şeker ekleyebilirsin mesela ben mama kaşığıyla 3 4 kaşık koyuyordum içinmese 3 tane küp şeker atıyordum yiyordu