Aslihn Kızlar oğlum şu iki gündür gece uyuduğu halde gündüzde uyumak istiyo uyumayinca çok huysuzlaniyo ama kuş uykusu gibi sallamayi bırakınca uyaniyo acaba nedendir
BBM Aslihn canım benimki de 3.5 aylık gündüz de uyumak istiyorlar normal yani bizde uyuyoruz ama hemen uyanmasını bilemicem valla değişken olabiliyorlar 😂
Ecemert34 Aslihn ahh bilsem sallama durunca uyaniyo. Nasıl aliscaklar bu sallanmama meselesine blmiyorum:( gnduz az az uyuyo hep. Gece bı kere uyaniyo
Yaman-eylus DogaLina bu meşhur 4. Ay atağı aya girince mi başlıyor 4. Ay bitince mi benimki de 3 ay bir haftalık bu aralar gündüz ne zaman yatırsam 6 7 dakika sonra ağlayarak uyanıyor günlerimiz uykusuz geçiyor
Aslihn Ecemert34 aynı canım benimkide öyle gündüz ayaktan inince uyaniyo alıştırmak istemiyorum ama çok agliyo huysuz oluyo
Aslihn Yaman-eylus evet tek uyumuyolar hep yanlarında istiyorlar ayakta sallamak gibi ama tam bilmiyorum atağa girdiniz mi benimde pek bilgim yok
deryatoprak Yaman-eylus 12.hafta atagından sonra 19.haftaya kadar atak yok sızınkı 12.hafta atagı buyuk ıhtımal bır hafta suruyor bazılarında 3.aya gırmeden son bir hafta ki bizde öyle oldu bazılarında 3.aya girdikten sonraki hafta oluyormus guzel tarafı bu gecınce 19.haftaya kadar atak yok
DogaLina Yaman-eylus 3 ten 4 e geçerken oluyo. İnternette doğduğu haftadan hesaplama var ordan bakabilirsin tam olarak.