Kavruuukk Kızlar 29 günlük bebeğim var ve sürekli terliyo uykudan kalkınca sırtı terli oluyo kalinda giydirmiyorum ince muslinle örüyorum üstünü normalmi bu kadar küçükken terlemek
Poncik77 Kavruuukk benim kinin sadece kafası terliyor su gibi oluyo tek kat giydir bide kolunda veya kucağında fazla tutma t
zeynepin_annesi31 Kavruuukk canım bebeğin cok küçük ter bezleri daha oluşmamıştır ter bezleri oluşmaya başladığında da ilk baş terlemeye başlarmış doktorumuz öyle söylemişti imkanın varsa bi doktorunuzla iletişime geç bilgisi olsun istersen
Gokcem_esra Kavruuukk aynı sorunu bizde yaşadık malesef kalpte delik varmış ondan terliyormuş kuzum 3.ayda öğrendik sizde bi gösterin bence
Kavruuukk Gokcem_esra bende belirtilerine baktm ama kilo almada sıkıntı olur diyodu bizimki masallh aldı baya ondan supelenmemistm
Gokcem_esra Kavruuukk benim kızım da ayına göre kilo alımı iyi gidiyordu hala da öyle tabiki olsun kesinlikle istemem canim sadce için rahat etsin diye bi kontrol ettir derim …
Kavruuukk Gokcem_esra cuma günü bir ay kontrolumz var inşaallah o zaman konusucm doktorla canım teşekkür ederm yorumun için