Milamoms Kızlar doktora menenjit ve rota virüs için bilgi sordum rotayı yapalım dedi ancak menenjit 5 li karma aşının içeriğinde var zaten ekstra gerek duymuyorum dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da
elizinannesi-19 Milamoms ben ikisini de yaptırdım. Menenjit kötü bi hastalık çünkü beyin felcine kadar gidiyo öyle okumuştum. Rota da aynı şekilde vücut sıvı kaybediyor. İmkanınız varsa yaptırın derim
Milamoms elizinannesi-19 zaten yaptırmak için sordum doktora bilgi amaçlı ama 5 li karma aşı da çocuk felci var zaten gerek yok diyince sasirdim
elizinannesi-19 Milamoms ama menenjiti ayrı vurması gerekiyor ki vücudu bağışıklık kazansın diye. Niye öyle dedi anlamadım. Karma aşı adı üstünde. Ama menenjiti de ayrı vurması lazım. Bize doktor kendisi önermişti ikisini de. Hatta menenjit aşısının iki çeşiti var ikisini de önerdi.
Milamoms elizinannesi-19 bende anlayamadım detaylı bi araştırıp başka doktordanda öneri alicam birde menenjiti kaçıncı ayda yaptırdınız
elizinannesi-19 Milamoms bencede başka bi doktora görünün bilgi alın. Bexero 3. Ve 5. Ayda yapıldı. Yani aylık aşılarının olmadığı aylarda. Ağır bi aşı olduğu için aralarında 1 ay olması gerekiyor. Rota da aynı şekilde. 7. Ayda da nimenrix var.