kucukelifyade Kızlar bebekleriniz bu ayda nasıl giydiriyorsunuz ben ipli zıbın üzerine ince bir uzun kollu giydiriyorum ama aşırı sıcak kısa kollu giydirmeye korkuyorum 🙏
Deletedmom245 kucukelifyade askılı zıbın üstüne kısa kollu tişört altına kapri ya da ince alt ve ince çorap☺️ Evimiz biraz sıcak oluyor o da çok terliyor o yüzden böyle giydiriyorum 7 aylığız🌸
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kucukelifyade altına kısa tayt üzerine kısakol, baktım çok sıcak oldu zıbın alt kalıyor. Ayakları çıplak çıplak 🥰
kucukelifyade kbra2234 sürekli yerde ve burada havalar 3 gündür bunaltıcı sıcak geçen haftaya kadar yağmur vardı o yüzden sordum 🙏
kucukelifyade Deletedmom245 6 aylığız hiç terlemiyor askılı zıbın ince tişört giydiriyorum kısa kolluyla geçeyim bende😌
kucukelifyade AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ayaklarını çoğu zaman hava alsın diye bende giydiriyorum özellikle uyurken teşekkür ederim canım 😌
kucukelifyade Kezban_demir90 sağol canım etrafımdakiler üşür dedi ilk bebeğim ve ilk yaz ayıları havalar yeni ısındı buralarda o yüzden tereddüt etmiştim 🙏
Mom987 kucukelifyade tek zıbınla ev çok sıcak 🔥 5 aylıktı ilk yazı gördüğünde o zaman bile kısa tulum tişört şort giydi hele ki çok sıcakta tek zıbınla çıkardım
kucukelifyade Mom987 teşekkür ederim canım bende kısa kolluyla geçeyim havalar yeni ısındı buralarda o yüzden tereddüt etmiştim ilk bebeğim 🙏
1Dost kucukelifyade benim evim serin oluyor bu zamana kadar zıbın üzerine kısa kol tayt filan giydirip akşam olunca uzun kola geçiyordum ama artık yaz sıcakları geldi zıbın şort giydiririm
kucukelifyade Mom10 som 3 günüde aşırı sıcak oldu çok ince giydiriyorum kıs akıllıya geçiyorum teşekkür ederim 🙏
AryamH kucukelifyade evde kisa kollu tek zibin ince tayt. Disari cikarken ip askili zibin tsort sort tayt
kbra2234 kucukelifyade bende soğuk havada uzun kollu giydiriyorum ama nu havalarda sadece zıbın bide eşofman ayağına o kadar
MiraysMutti Bebegik 2 aylik nerdeyse ben hala askili zibin ve ince bi takim giydiriyorum. Bebegi 2 aylik olanlar nasil giydiriyor?not: evin içi 24 25°yi buluyor.
ElmaliTurtamm MiraysMutti geçen sene bu zamanlar benimkide hemen hemen 2 aylık falandı tek Zıbın giydiriyodum