Ozge19 Bebegim 5 aylık olacak 10 gün sonra yavaştan oturtmak istiyorum ama halen kendini tutamıyor öne doğru düşürecek kendini tutmasam tam anlamiyla kendini nezmaan tutar aceba bide kendini yan yatiriyo ama her seferinde donmuyo öyle sizce normalmi
VERA19 Ozge19 Siz kucağınızda yavaş yavaş destek vererek oturtmaya başlayın,kendi desteksiz oturmaya hazır olduğunda kendi kendine oturur.Bunun belli bir zamanı yok bebekten bebeğe göre değişiyor☺️
uykusuz_anne Ozge19 bizimde durum aynı destekli kısa süreli sık sık oturtmaya çalışıyorum ama duramıyor kendi kendine Benim bebiş dönmüyor da uğraşmıyor bile çok tembel🤦🏻♀️😁 ben elimle döndürüyorum bi sağa bi sola ama tık yok daha 😁
DogaLina Ozge19 benim tecrübem ve bilgilerime göre oturması için 5 ay erken zaten. Ben kızımı 6. Aydan önce kucagımda dahi oturtmadım hazır olmasına rağmen. Kızım suan 6 ay 24 gündür ve 24 gündür oturuyo tabi hala devrilmeler var. Ama yattıgı yerdende kendi kalkıp oturabiliyo artık. Cocuk o kadar hazırmış ki 24 günde halletti 😆
Ozge19 VERA19 kucağımda destekli bi şekilde oturuyo ama kendi halen dik duramıyor 5 aylık olacaz tedirgin oluyo insan
Bahar1425 Ozge19 benim oğlum 8 aylık oldu bugün yeni desteksiz oturmaya başladı. Öne yana düşüyordu. Daha erken oturur düşmeleri de normal canım