Brcbrc Oğlum 9. Ayına yaklaştı bu aydan itibaren kullanılan adım adım kitap seti var arkadaşlar ondan kullanan var mı bi setle ilerlemek mi iyi olur sizce yoksa değişik yayınlardan farklı kitaplarla o ay ki beceriyi desteklemek mi bende kararsiz kaldim
Ozge_AyazEfee Brcbrc Fiyatı çok uçuk olduğu için elim gitmedi açıkçası.. O derece yüksek fiyatın karşılığını veriyor mudur? Kafamda soru işaretleri 🤔 İşin özü, bütçe meselesi😊
Brcbrc Ozge_AyazEfee icimi okudun sanki 😀 al benden de o kadar. Çocuğum için veririm ama YouTube dan setin içeriğini inceledim içeriğe setin doluluguna göre fiyat bana da fazla geldi ondan kararsız kaldım
Ozge_AyazEfee Brcbrc yavruyu eve sal, inan o kendi kendine o kadar güzel etkinlik yapıp o kadar güzel öğrenir ki 🥰
Brcbrc Ozge_AyazEfee saliyorum ama gölgesi gibi pesindeyim ay düşer ay canı acır bı yerine bişey olur biraz kisitliyorum sanırım bunu nasi asicam ya 🙄
Ozge_AyazEfee Brcbrc Onu bende aşamadım. Ama size tavsiyem Bi an önce frenleyin kendinizi. Yoksa korkak, çekingen bir çocuk olur. Ben kıyıdan döndüm 🤦🏻♀️
Brcbrc Ozge_AyazEfee evet bende farkındayım engellenmeyi de hiç sevmeyen bir yavru sizin yavrunuz kaç aylık birde şu virüs çok etkiledi bizi hep evde hep evde kısıtlandik haliyle