Tugbaalpege Ben dogumdan önce cok az olurdum kanamam az olurdu dogumdan sonra asırı fazla olmaya başladım her ay cok cok fazla kanamam oluyor bilgisi olan varmı normalmidir acaba?
jeune_maman Tugbaalpege canım bende doğumdan sonra 3kez adet oldum hep çok geldi ablamlara sorduğumda normal zamanla düzelir dediler
Yami Tugbaalpege benden 40 çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum bugün 11. Gün hala devam ediyor deli olcam. Normalde de 10 gün sürerdi ama azalarak ve rengi değişerek biterdi bu hala yoğun ve kan renginde. Lohusa kanamam da 37 gün sürmüştü resmen doğum yapalı 2 ay oldu ama ben 10 gün temiz gezebildim ped takmaktan bıktım artık🤦🏻♀️
Kumsalmina57 Tugbaalpege canım ben de öyle oldum fazla fazla kanamam oldu normal diyorlar benim merak ettiğim kanaman fazlayken banyo yapılır mı
ArAzYi Ayni seyi yasiyorum suan randevu aldim doktorumdan bakalim ne diyecek.. dogum yapali 5ay oldu nerdeyse 2 ay sonra adet oldum zaten 3 aydir cok cok fazla kanamam oluyo 1 ayda 2 kere olduguda oldu..
Tugbaalpege Yami benim oglumda 5aylık olucak her adet görmemde asırı kanammam oluyor bakalım doktordan randevu alıyım bakılıyım bi sormak istedim acaba normalmi die
Tugbaalpege Tugbaalpege benim oğlumda 5aylık olucak 3gün kaldı 😊inş düzeliriz normale döneriz aşırı kanama olmasıda çok sıkıntı yaratıyor
Linva Cerazetteyi bıraktıktan sonra başladı 5 günden sonra 1 hafta temizdim ama 1 hafta sonra yeniden başladı ve 3 hafta sürdü. Tekrar hapa başladım kesti iki gündür…. hormonlarımı alt üst ettim sanirim😏
Tugbaalpege Kumsalmina57 valla ben yapmadım banyo ama yapıcam bişey olmaz bi sıkıntı olcagını düşünmüyorum hem suya girince kanama duruyormuş inş normale döneriz ya