fero Arkadaşlar bebegi antibiyotik alerjisi olan varmı bronşit oldu oğlum 52 günlük antibiyotik verilince kötüleşti yoğun bakıma aldılar alerji geçti ama antibiyotik veremiyorlar beonşları git gide tıkanıyor ne olun bilgi verin ve çok çok dua edin
Oykuzey fero Hiç bilgim yok gerçekten. Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim. Önce Allaha sonra doktorlara emanet. İçinizi ferah tutun, tıpta artık başaramadıkları şey yok çok şükür.
Hazal fero canım bebeğimdd değildd bende var sefaklor grubuna. Hangi gruba alerjisinin oldugunu bilmeniz önemli. Ben rahatsızlandığım zaman doktoruma soyluyorum daha önce 2 defa antibiyotik zehirlenmesi gecirdim. Kolundan alerji testi yapabilirler önce bunu öğrenmek için. İlla verilebilcek bir antibiyotik oluyor. Geçmiş olsun 🙏
fero Bilemiyoruz canım 3 ayrı antibiyotik kullandık hangisinden olduğunu bilemiyoruz amin inş iyi olur yavrum sizlerde dua edin bizim için lütfen
Esrelf fero başka antibiyotik vermişlerdir demek istiyor. Hepsine alerjisi olması biraz zor. Yani inş yoktur.