Cherry5 Merhaba 😇 Buğday ve gluten alerjisi olan anneler ekmek yapmak için alternatif hangi unu kullanabilirim?
BabyGroot Cherry5 bende yeni başladım gluten diyetine nohut unu mısır unu karabuğday unu aldım ama henüz ekmek denemedim bizde ekstra yumurta süt ürünü alerjisi de var o yüzden ekmek yapmak daha zor mısır ekmeğine yoğurt falan koyuluyor 😔
Cherry5 Ada1311 bana da çavdar ve yulaf dedi ama 20 gün oldu buğday içeren şeyleri keseli hala düzelme yok 😔
Eylul-92 Cherry5 canım eğer ki gluten alerjisi varsa yulafta olmaz arpa da olmaz onlarda yasak olmalı benim glutene alerjim var tamamen glutensiz un alman gerekiyor ondan ekmek yapman gerekiyır canım
Cherry5 Eylul-92 gluten değil direk buğday olarak kes dedi doktorumuz aslında ama 20 gün oldu buğday tüketmeyeli hala sonuç alamadık o yüzden gluten mi acaba diyorum
Eylul-92 Cherry5 migrostan sinangilin glutensiz ununu alıyorum canım gibi ekmek yapmak içinde metvak glutensiz un internetten alıyorum
Cherry5 BabyGroot yumurta ve süt bizde de var. Buğday diyetine de girmiştim ama glutene başlamamıştım. Çavdar unu maya tuz ve suyla ekmek yapıyorum ben
BabyGroot Cherry5 çavdarda hububat grubu olduğu için o da yasak bize maalesef karabuğday aldım onu deniycem