Ennaz arkadaşlar esenyurtta cok iyi dediğiniz bayan kadın doğum dokturu ve hastane varmi bu ikinci posttum yardımcı olursanız sevinirim
Rizeligelin Ennaz Beylikdüzü’nde var canım işine yarar mı bilemem ama medilife Betül kuru 3 doktorun dış gebelik bu oluşmaz dediği bebeğim şuan 5.5 aylık ve düşük ilaçlarına alerjim olmasına rağmen
Miradeniz Asenayazgi bende kadın doktor isterim tutucu bağnaz bir insan asla değilim ama daha rahat edeceğimi düşünürüm sorma tarzınız hoş değil
Ennaz Asenayazgi Cnm kendim için değil tanıdığım biri için soruyorum ben 4 ay oldu dogum yapali doktorumda erkekti 👍😊
Berrinsoyagazi14 Asenayazgi kadın dr insan neden bukadar şaşırıyor bende kapalı değilim (ona yorarsınız siz ) kadın doktordan bile utanırken buna şaşırılması çok enteresan.. bu şekilde sormaya gerek yok açık olup ağdacıya gidemeyen var tercih meselesi
Deletedmom265 Ennaz açıklamak zorunda değilsin erkek doktora gitmen de seni daha iyi bayan doktora gitmek istemen de seni daha kötü yapmıyor keyfine bak 🥳
Asenayazgi Ennaz anladim benim o bölgede tanıdığım çok iyi iki erkek doktor vardi da o yüzden sordum neden bayan diye. Ama tabii işi gücü olmayan fukaralar toplaşmış hemen. Maalesef tanıdığım kadin bir doktor yok 🤷🏻♀️
Ennaz Asenayazgi herkeze saygı kendini daha rahat hissedermis oyuzden kadın istiyor mutazip bi arkadaş
Ennaz Deletedmom265 kesinlikle ama ben art niyet yada bu postu tartışmalar olsun diye açmadım bi insana yardımcı olamaya çalıyorum Diğer arkadaşlarda sagolsun niyeti anlayıp cvpladilar ama gerek yok Ben takılmıyorum sizde takılmayın Sagolun
Ennaz Deletedmom265 yaa inşallah cnm benim doktora ikna etsem harika olacak ama olmuyor ben çok memnun kaldim hatta yazıyım şurda kenarda dursun merak eden olursa fikir olsun 🤭😉@Eray balcan (yaman tip merkezi
Pinkbery Ennaz yaaa bayılıyorum o adama🤣 karşıda otursaydım kesin onu tercih ederdim ama Malesef Anadolu yakasındayım