Gns2019 Kızlar bebekleriniz gece kacta yatıyor. 11 aylık kızım var gece 12 de uyuyor daha erkene ugrastım ama cekemedim. Bi uzman izledim aksam 7 gibi uykuya gecsinler diyo. 7 de yatıp sabaha kadar uyuyan var mı gercekten?
Gamzemmak Gns2019 Önce maşallhınızı alırız canlarm.. ben kızıma 24 günlüktü uyku düzeni verdim sabah erken uyandırıp akşam 9 da beşiğe koyup karanlık ortam sağladım 9 buçukta uyur sabah 7 gibi kalkar
Deletedmom276 Gns2019 en erken 19:30, en geç 21:00 gece uykusuna yatmış oluyor oğlum (1yaşında) saat kaçta yattıysa 12-13 saat sonra uyanıyor, tabi deliksiz uyumuyor,3 defa uyanıyor (atak ve diş dönemlerinde daha sık uyanıyor)
Mom8 Gns2019 kızım 8 buçukta uyuyor. 2 kez emmeye kalkıyor. Sabah 6 buçuk 7 buçuk arası uyanmış oluyor. Oğlum 7 buçukta uyurdu alışırlarsa uyuyorlar yani
Asceyay Ya ben şok içindeyim 😆😆 Yorumları okuyorumda bizim çocuk 12 den aşağı uyumaz artı gece 3 4 5 6 kalkar yani valla şaştım
Funda0161 Aynen ikizlerim doğduklarında gece gunduz karısıktı şimdi 11 aylıklar 12 1den aşagı uyumuyorlar öglen sadece iki saat uyumalarına rağmen analarına çekmişler anam öyle diyor☺️
Maviayak Alistirmakla değil tamamen cocugun fitrati benfe ben de cok ugrastirm ama 10 dan once yatmiyor gece de milyon kez uyaniyor